keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Wellness

Kävi niin etten tänne enää kerro mitään mitä en haluaisi äitini tietävän. Tieto kulkee kumman nopeasti ja omia teitään. Kuitenkin mainitsen lähteväni Iriksen kanssa Wellness lomaselle huomenissa. Kivaa.En tosin omaa kokemusta moisesta enkä yleisesti ottaen tykkää että vieras ihminen koskee minuun. Valitse varmaan "hoidoista" kaikki ne joissa saan olla yksin ;o) Matkaamme mustaan metsään junalla ja bussilla. Sunnuntaina Kulta hakee meidät autolla. Automatka kestää tunnin , juna/bussi 3 tuntia. Tänään sataa lunta oikein tosissaan. Enää ei ole kylmä sentään. 25 v sitten viimeeksi ollut näin kauan näin kylmä ( -10 ja yli , heh sanoo suomalainen ) Muutama järvi ehti jäätymään ja se oli jännää se. Me emme ehtineen järvenjäälle asti. Nyt taitavat olla jo "kiinni".

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varsinaisista Wellness lomista ei ole kokemusta juuri siksi, että käsittääkseni niihin kuuluu juuri näitä hoito-ohjelmia, joita en halua. Kylpylöistä tykkään ja niissä käyn, Saksassa ja joskus Sveitsissä. Varsinkin saksalaisissa saa olla rauhassa ja viettää aikaa kuten haluaa, sveitsiläisissä komennellaan altaista pois ja muutenkin ollaan enemmän kimpussa. Tällaisia kokemuksia.
paskeriville

elsi kirjoitti...

Lomanen oli rentouttava ja selvisin hengissä myös kokovartalo hieronnasta joka eniten jännitin . Toinen hoito oli ihonhoito paketti. Minut siis paketoitiin ja sain lojua 40 minuuttia ihan rauhassa. Uima-allas osasto ja saunaosasto olivat ihan o.k ja henkilökunta mielyttävää ellei vallan mukavaa porukkaa. Mennään varmaan toistekin wellness lomalle muttemme samaan hotelliin hingu.