torstai 5. toukokuuta 2011

Olemisen sietämätön keveys

Juuri nyt elän aikaa jona minua opetetaan . Opin huomaamaan etten voi vaikuttaa lasteni elämään enää muuten kuin olemalla . Olemalla se turvallinen äiti jolle uskaltaa puhua. Jonka luo voi tuoda kaverit ja kaverin kaveritkin. Joka edes yrittää hyväksyä jo lähes aikuisten lastensa valinnat.Joka myöntää virheensä ja silti tekee joko samat uudestaan tai keksii uusia.
Opin myös että on elämää lasten jälkeen . Opin että elämä on ollut minulle armollinen. Opin iloitsemaan tulevasta ja jaksamaan odottaa .

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että olet taas palstoilla. Olen käynyt kurkkimassa säännöllisen epäsäännöllisesti ja toivonut ettet vallan lopettaisi blogipohdintojasi, jotka synnyttävät paljonkin ajatuksia, ihan arkista ulkosuomalaisen elämää.Usein samoja tuntemuksia itselläkin, myrskyä ja sitten vähän tyynempää. terv. paskeriville

jarmiina kirjoitti...

Eksyin tänne ihan ekaa kertaa ja niin monen mutkan kautta että naurattaa, etsin meinaan nukkekotimaailman juttuja. Mutta sitten jäinkin tänne koukkuun ja totesin myös että keski-ikä on kamala sana mutta sinähän oletkin nainen parhaassa iässä! Jatka kirjoittamista jotta me lukijat päästään lukemaan ja pohtimaan elämän keveyttä ja ihanuutta.

elsi kirjoitti...

Oi IHANAA kommentti. KAKSI kommenttia. Saatan innostua kirjoittamaan pari riviä taasen.:o)

Nurkkalintu kirjoitti...

Innostu vaan uusiin postauksiin :)
Hyvää syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Genevestä.
Helvetianmoista elämää blogin kautta tänne päädyin. Luin blogiasi muutama vuosi sitten ja uteliaisuudesta tulin kurkistamaan, olisitko päivittänyt blogiasi.

Meillä on yhteinen tuttukin, nuorimmaisemme kummitäti, joka muutamavuosi sitten oli au pairina Genevessä päin.

Elä lopeta bloggausta. Pitkään kävin katsomassa, olisiko sinulta tullut uusia viestejä ja nyt ilokseni huomasin, että niitä oli keväällä tullut.

Terveisin,

Esmin, joka ei syystä tai toisesta onnistu kirjautumaan

Nurkkalintu kirjoitti...

Ajatukset ja rukoukset olivat heti myös Sveitsissä tätä lukiessani:

http://www.rll.fi/?sid=49&tid=308

elsi kirjoitti...

Voi kun kiva. :o) täällä on käyty. :o)