torstai 5. tammikuuta 2012

Loppu. Fertig ja aus.

Kuusen kotoa viedä saamme trallalllaa. Alan odottamaan pääsiäistä sitten . Vaikka oikeesti minun pitäisi odottaa kolmen viikon reissua Filippiineille maaliskuussa. Olenko ihan hassu ihminen kun en oikein etukäteis iloitse siitä matkasta. Maurice on kovasti lähdössä ja kyllä minä vierellä kuljen. Toki kuljen. Siellä asuu eräs puolituttavamme isoa maatilaa jossa on meillekin sitä tilaa ;o) Ihana kun on "alkuasukasopas" sveitsiläinen tosin mutta siellä naimisissa ja perheen perustanut. Luulenpa että äidinsydämeni on se joka estää suurimmat riemun purkaukset. Vaikka lapset ovatkin oikeesti jo aikuisia. . . 3 viikkoa ilman äitiä ja isiä oi joi joi.Anoppiin ei ole turvautuminen. Ja miten se koiruuskin pärjää. voi voi - Milloin tämä äiteily loppuu.? Ei kai sitten koskaan.
Asiasta kolmanteen .Olen ollut tämän loppiaisviikon mehupaastolla ja se sujuu oikein hyvin. Vointi on hyvä ja mieli reipas. Silloin tällöin iskee kova h a l u syödä ei niinkään nälkä. Suu kaipaa tekemistä. Huomioin kuitenkin että on parasta pitää se työttömänä. Joko/Tai tyyliin. Enää 2 päivää tai 3.
Ulkona on syysmyrskyn tapainen ja vuorilla sataa lunta oikein tosissaan. Hiihtolomalle eksyneet eivät pääse rinteille ja sitten kun pääsevät on lumivyöryn vaara suuri. Onneksi en hiihdä en ylhäällä enkä alhaalla saatikka tasamaalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Filippiineillä on ollut myäs monenmoista säätilaa, mutta toivottavasti maaliskuussa on hyvät kelit ja muutenkin rauhallista ja onnistunut matka. Mutta ensin laskiaiset pois alta. Fashing-riehakointiahan on jo ennen kuin joulukuuset on saatu korjattua pois.
paskeriville

elsi kirjoitti...

Joo siellä asuva tuttava ehdotti tuota Maaliskuuta kun silloin pitäisi olla myrskyt ohi ja turisteja vähemmän sekä ei vielä ihan niin kuuma kuin sitten kesemmällä. Faschnacht jää minulta nykyään aikalailla sivuun. Mutta totta...sekin tulossa. :o)

Anne kirjoitti...

Paikallisopas on ihan ehdoton!!!