lauantai 10. tammikuuta 2009

Eläimellistä

Meillä on kaksi kissaa
Ensimmäisen halusin heti kun lapset olisivat tarpeeksi isoja eivätkä rääkkäisi kisuliinia liikaa.Pääsin läheiselle maatilalle valitsemaan juuri syntyneistä sen omani. Valitsin mustavalkoisen ihanuuden. Kuopuksen ollessa 3 v meille muutti siis Peppi joka sai nimensä yhden valkoisen koipensa takia, näyttää ihan pitkältä sukalta ja se on sitten pitkätossu muunnelma vaikka Peppi onkin poikakissa. Oi sitä iloa kun kisu oltiin haettu kotiin. Haimme sen salaa. Asetimme pennun olohuoneeseen ja annoimme lasten huomata se itse. Kuopus,tuolloin siis 3 v , näki sen ensin. Hän sanoi kirkkaalla , hiukkasen moittivalla äänellä : Chatz! Inecho! Kissa!tullut sisälle!! ( isänsä oli pariin otteeseen naapurin kissan pihalle opastanut kun oli sisälle tullut.) :o) Oi niitä loistavia naamoja jotka sain ikuistettua valokuviin jokainen lapsi vuorollaan uusi "vauva" sylissään.
Kissa numero kaksi sitten saapui muutama vuosi sitten. Hyljeksitty ressukka jota kukaan ei halunnut. Mutkien kautta mutta lopulta aivan oikeaan paikkaan pääsi Fläckli nimen jo aikoja sitten saanut neitikissa. Hyvänen aika mikä ero. Nainen on nainen aina vaan. Neitikissa kulkee häntäpysyssä ja vannon että se keikuttaa pyllyään. ( leikattu kylläkin mutta so what ;o) ) naaras jaksaa naukua juuri niin kauan ruoan perään kunnes sitä myös saa , oli ruoka-aika eli ei. Se viettää lepohetkiä tasan siellä missä sitä ei hyvällä katsota ja mistä se aina vain poistetaan enegisesti. Fläckli antaa koiramme nuolla itseään, tervehtiä riemuiten joka päivä uudestaan. Seisoo paikallaan ja "kärsii". Peppi herra joka on siis selkeästi talon isäntä ei päästä koiraa lähelleen. Kun koiranpentu tuli taloon oli meillä vasta Peppi eikä se ole vielä antanut meille anteeksi näiden viiden koiravuoden aikana. Peppi on rauha itse ja kävelee talon läpi puuman tavoin , arvokkaasti ja täysin tietoisena miehyydestään ( munat eli ei ;o) )
Peppi valloittaa itselleen tuolin jossa ihminen istuu eniten. Valtaistuin sijaitsee lähellä tapahtumia mutta kahden lämpöpatterin välissä sillä on oma "piilopaikkansa" jonne ihmisten kädet eivät yllä mutta jossa kissan tiedetään olevan akustisten vihjeiden perusteella.
Kehräys kuulunee naapuriin.
Koirasta toisella kertaa.

5 kommenttia:

ebrufin kirjoitti...

Hei! En millaan tajua miten paasen kommentoimaan tuonne "Migros"- postaukseen? Joten tulin tanne.

Meilla Migroksesta kylla saa kaikkea mahdollista juotavaa- viivit, viinat ja rakit sievissa riveissaan odottavat janoista noutajaa:)

Ihanaa tiistaita!

ebrufin kirjoitti...

SIIS viinit:)

elsi kirjoitti...

Kiitos maininnasta ebru ihan totta minulla oli häirää asennuksissa.
Onkohan se sama Migros se teitin Migros ? Coop kauppojakin olen nähnyt maailmalla.

ebrufin kirjoitti...

Kylla meilla ihan aito Migros on:)

elsi kirjoitti...

No niinpä on!¨WOW
http://www.migros.com.tr/

Varmaan erikois sopimus viinan ja tupakan suhteen. :o)

Ainoa ero on tuo pieni i kirjain.

Sieltähän sinä oletkin kertonut saavasi näkkäriä esim.