keskiviikko 14. tammikuuta 2009

IKEA : Idioten Kaufen Einfach Alles


Nuorena äitinä löysin Ikeasta sitä sun tätä enkä kassalta selvinnyt alle satasen millään. Nyt olin anopin seurana varttitunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa konsuumitemppelissä. Hei! en löytänyt juuri mitään ja pyykkikori jonka halusin korvata on t a k u u l l a pienempi kuin edeltäjänsä mutta hinta toki sama.
Katselin tuotteita aivan eri silmin. Laatu tuntuu iän kanssa ja tietenkin lompakon kasvun mukana tärkeämmältä kuin hinta.Mietin myös tarkemmin tarvitsenko tuotetta todella vai olenko ostamassa sitä kun se on kiva ja IN. Kissalle ostin kivan kukanmuotoisen pedin. Turha sekin , toden sanoakseni. ;o)
Anoppi osti maanantaina 15 v täyttävälle tyttärelleni toimistotuolin .

Joimme maailman halvimmat kahvit. Kahvi ja donitsi noin 1 Euro. !!

Helpottavaa tämä vanheneminen.



Otsikon käännös :
Idiootit ostavat yksinkertaisesti kaiken


Suomennos olisi varmaan tyyliin:
Ihan Kaikki Eikun Autoon

5 kommenttia:

Natjale kirjoitti...

Vitsit että repesin kun tuolla omassa hallintapaneelissani katsoin uusimman blogitekstit ja näin otsikkosi ensimmäisenä :-D.

Minä kyllä tykkään Ikeasta :-D. Tykkään kaikista kaupoista, joista löytää jotain kotiin.

elsi kirjoitti...

:o)
P.s Ostinhan minä ihanan pitkän kenkälusikan ja ruokaosastolta mustikka piirakan ja puolukka leivoksen sekä pullia ja tillisipsejä.
Ennen RAKASTIN Ikeaa.

minna kirjoitti...

Hahhaa...ich bin kein Idiot oder kann mir das Idiot-sein nicht leisten ;D ;D

Ei mut Ikeassa pahinta on se pikkutavarakauppa, josta löytää aina jotain. Oliskin vaan ne huonekalut sun muut niin helpolla pääsis, mutta Hannoverin Ikean alakerta...ei sieltä pääse kassalle ilman että kärryssä on jotain tosi tarpeellista must-have-juttua! ;)

elsi kirjoitti...

Sepä se...ne pikkujutut ;o) ja nyt vielä puoleen hintaan . Oli ihana pystyä kulkemaan ihan vain ohi.

Marjut kirjoitti...

Minä taidan olla ainut joka ei ole koskaan käynyt Ikeassa ;) No nyt sen sen verran kaukana ettei tule vaan lähdettyä. Joskus oli kälyn kanssa kyllä puhetta että mentäisiin, ehkä on tosiaan parempi että on kaukana ;))minä tykkään myös kaikesta "tarpeellisesta"